Suzanne Naron

Verloskundige / Echoscopiste
Mijn naam is Suzanne Naron, ik ben getrouwd met Johan en moeder van 3 geweldige kinderen. Ik kom oorspronkelijk uit Kameroen waar ik na mijn opleiding tot verloskundige werkzaam was als hoofd van een geboorte centrum in de hoofdstad: Yaoundé. In 1987 zijn wij naar Nederland, het land van mijn man, verhuisd. In 1995, heb ik mijn Nederlandse diploma behaald en sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam als verloskundige.
In juli 2012 heb ik ook de opleiding tot echoscopiste afgerond.

Mijn motto is: Samen voor een goede start !

BIG-nummer: 79044790203Andere leden van het team:

Sara Bouwmeester

Verloskundige / Echoscopiste
Mijn naam is Sara Bouwmeester, ik ben 34 jaar en in 2007 afgestudeerd als verloskundige. Per oktober 2009 werk ik in de praktijk. Naast de controles, bevalling en tijdens het kraambed kunnen jullie mij ook tegen komen tijdens de echo’s in de praktijk. In 2008 heb ik de opleiding tot echoscopiste afgerond. Het is een leuke aanvulling...
Lees verder

Eva van Duin

Verloskundige / Echoscopiste
Graag stel ik mezelf voor; Ik ben Eva van Duin en sinds november 2017 werkzaam bij deze praktijk. Ik ben verloskundige sinds 1994 en heb in 2007 de opleiding tot echoscopiste afgerond. Mijn man komt uit Frankrijk en wij hebben een dochter van 15 en een zoon van 12. Na 16 jaar gewerkt te hebben in Amsterdam ben ik met mijn gezin naar F..
Lees verder

Suzanne Hers

verloskundige
Mijn naam is Suzanne Hers. Ik woon in Haarlem en ben getrouwd met Paul White. Wij zijn de trotse ouders van drie leuke knullen in de tienerleeftijd. Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon ontstond het idee om verloskundige te worden. Dit was niet voor de hand liggend aangezien ik een studie communicatie had afgerond en onder andere werkzaam was...
Lees verder

Stephanie van Tussenbroek

Verloskundige
Hoi, ik ben Stephanie, 33 jaar en sinds juli 2011 ben ik met heel veel plezier verloskundige. Ik woon sinds april 2017 in deze omgeving, hiervoor werkte en woonde ik in Amsterdam. Na de middelbare school heb ik eerst gekozen voor een opleiding Pedagogische Wetenschappen aan de UvA in Amsterdam. Al snel kwam ik er echter achter..
Lees verder

Monique Overwijk

Praktijkassistente
Mijn naam is Monique Overwijk en ik werk sinds 2010 in de praktijk als praktijkassitente. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen. Bij mij kunnen jullie terecht voor het plannen/ maken en wijzigen van afspraken en allerlei andere administratieve dingen. Tevens kunnen jullie bij mij terecht voor vragen of voor een gezellig praatj..
Lees verder

Petra Veering

Praktijkassistente
Mijn naam is Petra Veering. Ik ben getrouwd met Marc en moeder van een mooie zoon en dochter. Ik werk sinds november 2013 als praktijkassistente op woensdag en vrijdag en dit doe ik samen met Monique. Bij mij kunt u terecht voor alle voorkomende administratieve vragen, het plannen of wijzigen van controle en/of echo afspraken. Natuu..
Lees verder