Sahar Kapan

Verloskundige/Echoscopiste
Graag stel ik mijzelf voor. Ik ben Sahar Kapan, 36 jaar, ik ben moeder van een geweldige zoon en ik woon met mijn gezin in Haarlem. Ik heb gestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam. Na mijn afstuderen heb ik bij verschillende verloskundigenpraktijken waargenomen. Een fantastische periode waar ik veel heb meegemaakt, heb ontdekt en geleerd. Toch merkte ik gedurende die periode dat ik de continuïteit van zorg en het opbouwen van een band met de cliënten miste. Daarom was het erg fijn dat ik mij in 2016 kon aansluiten bij het vaste team van verloskundigenpraktijk het Ooievaarsnest.

In juni 2018 heb ik de opleiding tot echoscopiste afgerond. Jullie kunnen mij daardoor niet alleen als verloskundige tegenkomen, maar ook tijdens de echospreekuren.

Wat ik zo bijzonder vind aan het vak verloskunde, is het begeleiden van een zeer belangrijke periode in iemands leven. Het leren kennen van de cliënte en haar partner en ervoor zorgen dat zij de zwangerschap, bevalling en kraambed als een mooie periode ervaren.

De uitdaging van het vak is het behouden van de balans tussen de wensen en behoeften van de cliënte en haar partner én het bewaken van de veiligheid van moeder en kind.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten.

BIG-nummer: 39920530703

 


Andere leden van het team:

 

Sara Bouwmeester

Verloskundige/Echoscopiste
Mijn naam is Sara Bouwmeester, ik ben 36 jaar en in 2007 afgestudeerd als verloskundige...
Lees verder

Eva van Duin

Verloskundige/Echoscopiste
Graag stel ik mezelf voor; Ik ben Eva van Duin en sinds november 2017 werkzaam bij deze praktijk. Ik ben verloskundige sinds 1994...
Lees verder

Eva Nol

verloskundige
Vanaf april 2019 ben ik werkzaam in deze praktijk en daarom stel ik mezelf graag aan jullie voor! Mijn naam is Eva Nol...
Lees verder

Michelle Willard

Verloskundige
Mijn naam is Michelle Willard. 29 jaar. Ik heb mijn studie gevolgd aan de Verloskunde Academie Amsterdam.....
Lees verder

Stephanie van Tussenbroek

Verloskundige
Mijn naam is Stephanie, 36 jaar en sinds juli 2011...
Lees verder

Wieneke Stavenuiter

Verloskundige/ Echoscopiste
Mijn naam is Wieneke Stavenuiter, ik ben 34 jaar en sinds 2012 verloskundige...
Lees verder